Blogskin : Kyo

Live Preview | Codes

33 comments:

  1. Ilove this template thank you i use it :)

    ReplyDelete
  2. @NanaBiniLjoe : thanks ^^
    @zuhairahkhaliesyah: thank youuuu ^^

    ReplyDelete
  3. Hihi, comel nyeeee :O I use it k? :)

    ReplyDelete
  4. sya guna tau ? :D geramnya~ tengok warna biru ni ><

    ReplyDelete
  5. saya guna yerh.. n edit skit tukar gi warna pink

    ReplyDelete
  6. OMG. Comel nyee o.O Alya gunaa yeah?

    ReplyDelete
  7. Comelnya >< Nana guna unutk blog tuto :D

    ReplyDelete
  8. OMO.__. Comelnya,nak gunalah skins ni :)

    ReplyDelete
  9. @ //perfectly Imperfect ; okay ^^

    ReplyDelete
  10. Boleh tak bagi code untuk skin macam yang dalam gambar tu ? sebab saya nak yang warna biru tu .. Taknak pink . Boleh tolong ? ThankYou :D

    ReplyDelete
  11. nak guna boleh?untuk fanfic~baru nak buat -,-" kalau rajin boleh singgah :3

    ReplyDelete
  12. Salam . Saya ambik dan saya guna . Can view it at http://ilysmnielzya.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  13. saya guna yg ni tau ^o^ utk blog kedua..

    ReplyDelete
  14. saya guna yang nie tau. thanks ;DD

    ReplyDelete
  15. kak, saya pakai skin kakak. kalau kakak tak jumpa credits mean saya tak remove kan, tapi saya letak kat bahagian atas sekali sebelah kita. yang nama B.A.P tu. saya ada ubah sikit-sikit skin tu. thank you kak!

    ReplyDelete
  16. can I use this as basecodde :)

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated.