7 Mei - Hadiah Birthday

Assalamualaikum, Kesinambungan entry tadi, 7 Mei - Birthday Surprise.

First of all, sorry for the low quality pictures because I captured all this in my room which don't have any natural sunlight at all.

Ikang, dia bagi 20 pcs of Nature Republic's Aloe Vera masks. Fyi, saya peminat mask muka, so seronok sangat dapat ni dah lah Nature Republic punya mask! Trust me, Nature Republic punye mask memang best, lepas pakai glowing dia lain macam. And tengok tuu kat every strip tu dia ada tulis message ;_; maigod


 Nampak tak ? Haha.

 
Hadiah dari Yana & Nad, thank Nad Yana bawak makan belanja makan semuaaaa. Thank you <3




Dari Aina, "Dari mana kau tau aku tengah cari purse?" "Firasat" 

Aku marah sebenarnya dorang ni. Yelah, Ika pagi2 dah pergi Petaling naik KTM (kata ada date konon) rupanya nak pergi butik LeeyanaRahman ni. Takyah lah susah susah camni lagi T__T Cerita asal nya macam ni 
Aku gurau je, takda niat pun. Dulu Abid pernah juga tanya, "baju ni kalau beli kau pakai ke?" Aku cakap "Tak pun, kan aku selalu pakai baju sama je hari-hari. Tapi kadang-kadang teringin nak jadi cantik ... blablabla (jadi serious conversation luahan hati pasal self esteem semua jadah)...". Aku marah dia kenapa dia beli mahal gini, dia cakap "Kau kan cakap kau nak jadi cantik." hahaha baru aku teringat apa aku luahkan tu. hahahahahaha adoi malu. 
First experience tengok bola. Thanks to Spartang FT. Sorry kacau korang :p 

Last but not least.................................aku dapat................................
Yes, benda ni terjadi for real. Takde drama "Isteriku penggemar whipping cream" ke apa ke, dia memang bagi aku whipping cream for real. Ni dari Daus! Dia bagi hanya punca daripada aku ratah whipped cream dekat starbucks ikang (ikang tak suka whipped cream so aku makan jelah, sedap kut). Pastu jadi gurau gurau cemana tah, dia janji nak bagi satu kotak. Ha memang dapat siap dua kotak lagi. ahahahaha. Aku tunggu janji ayam masak merah pulak! 

Dah habis dah entry, thank you semua yang ceriakan birthday saya tahun ini ecehwah. Tak pernah pun sambut-sambut birthday ni, sebelum ni birthday krik krik je orang pun tak ingat hahaha. Tq sebab sudi membaca juga, tabahnye lah sapa yang baca sampai bawah ni. hehe byeee

Labels: ,