Nak update blog!

Assalamualaikum,
Ya Allah, lama dah tak update blog padahal banyak masa free tau. Asyik tak jadi post je, banyak dah gambar dalam phone diambil dengan niat nak post entry, asyik tak menyempat je sebab buat benda lain haiyaaa. Nak kata tak ada mouse, minggu lepas baru dapat balik ambik mouse kesayangan itew. #TeamTakBolehHidupTanpaMouseSebabSakitHati Maaf sangat-sangat kalau ada yang menunggu entry dari blog picisan ini.



 Sedang menonton drama ni, maigod, forever a fangirl of Bang Minah!  Tapi kali ni hero dia comel lah hahaha ;___;



Nothing much, pegi kelas balik kelas, keluar jalan, berbuka, bazaar, yang penting - cermin mata baru sebab spec lama hilang . Adios

Ada sesiapa tahu tak kenapa bloglist tak boleh update? Dah tambah blog dekat bloglist tapi dia tak keluar pun? T__T