Cermin Mata Baru

Assalamualaikum, walaupun cermin mata tu dah lama beli, saya tetap nak buat entry ni juga memandangkan dulu tak sempat nak buat. Hanya sempat buat tajuk je dekat draft ahaha.

Cerita dia bermula apabila spec saya hilang, ntah kemana hilangnya. saya rasa macam ada tumpang dekat bag seseorang dulu, lepas tu lupa nak minta, dua tiga minggu kemudian baru la sedar bahawa dah hilang, bila tanya dia dia pun tak tahu kat mana. Ok redho sebab salah sendirik. Haha. Sejak daripada itu asyik nak beli spec je sebab dah sakit kepala sangat-sangat. Mula-mula plan nak beli spec yang sama macam dulu, tapi mak aih dulu punya RM350 colah mano den nak cekau tu. Terpaksa l cari under RM200.

Wana memilih cermin mata baru beliau ceyyy
Macam biasa lah kat kedai cermin mata tersipu-sipu malu sebab kakak tu ikut je. Tapi takde lah nak kutuk kerja dia eh saya okay je cuma malu. Then saya try semua cermin mata yang boleh, even akak tu pun cakap kepala saya kecik sangat sampai susah nak cari yang sesuai. Tapi akhirnya ini lah yang saya pilih;

Hangpa nak cakap aku macam nenek pun takpa lah aku dah bahagia lama dah dengan spec ni. - (pasrah cik filter photoscape terlebih walaupun dah set low)


Saya sebenarnya sedar bahawa spec ni agak besar , sebab tu saya try sebaik mungkin nak buat muka nampak besar, habis tudung kebelakangkan sebab nak nampak muka besar punya pasal. ahahaha. And bonus:



Hehe, padan muka sapa suruh baca :P Bye