Wanaseoby's Haul | Birthday Present

Assalamualaikum, 
Hi everyone harini saya nak share birthday present haul walaupun birthday dah empat bulan yang lalu........krikkrik...... thank you everyone buat 20 tahun saya sangat bermakna sebab bulan 9 pun still dapat hadiah lagi hahahahhahahah korang boek doh. Amaran : Entri ini banyak gambar, tapi takde kata-kata sebab penulis tak ada mood. Kalau tak ada mood mula lah rasa cam tak tahu nak cakap apa ;______; 

"When you love cute things, people give you cute things"- ececeh acacah quote. 

 Buku dari Nisa'a.k.a batch-mate, thank you :) She always came to my room sebab takut bilik dia tak ada orang and selalu kacau katil orang and kadang tu datang sebab nak peluk je hehe. 

 From Haja, actually Haja bagi time Birthday Surprise tu. Thank you Hajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 

Atie bagi, sentiasa menginginkan satu. Boleh ngumpat kau Atie! Hahahaha. Thank you yayang <3


Last but not least, kain pasang from Hawa. Ni hadiah paling perli sebenarnya, sebab aku kan asyik pakai baju kurung sama je setiap hari Isnin, and neve had a chance to buat baju kurung baru. Thank you Hawa, sayang awak <3 

Okay this entry is written awkwardly. Bye lah gitu em. 

Labels: