Salam Aidilfitri.

Assalamualaikum,
Lama betul tak update, memang ada usaha nak update, tapi dalam draft entri-entri tersebut. Biasalah, bila semangat kemain nak update, bila dah tulis panjang-panjang rasa macam tak patut post pulak. Sorry kepada yang tak balas komen, and tak balas balik kunjungan, memang rasa jarang sangat online. Internet pun belum subscribe lagi T.T

Saya telah mendapatkan diy album dengan harga yang murah semasa shopping bungaaaaaa. Excited i. 

First day raya. Duit raya banyak masyuk sebab dah masuk u ni jumlah mesti lebih dari yang lain, hehe.

Raya keberapa ntah, sebelum bertolak balik Pahang. Look at the kucing , tunjuk private part pulak.

Hanya kerana Wana jakun tengok lembu. Har har


Ole-ole bawa balik Shah Alam.


Tengok macam mana Amanda pandang ibu dia alahaiiiiiiii tomeinyeeee

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Salah silap minta dimaafkan :) okbaiiiii