Spending BB1M

Assalamualaikum, yehoo guys, its 1:44 AM now and esok kelas pukul 10 (test pukul 10!) and baru habis test Eco tadi i feel so relieved sebab dah lepaskan segalanya. Padahal test je bukan final test kan. Hahaha.

Awal bulan 3 haritu dah diuar-uarkan yang kitaorang bakal dapat BB1M (Yehooo again) Yela first time kan dapat, kita gegirl of kos excited gegila kans. The guys kalau nak mencari keberkatan kalau taknak baca bolehlah lanje kita buku kalau awak taknak beli buku hakshaks. Then of kos lah, aku dengan lajunya habiskan semua baucer tu sebab kalau beli sikit sikit nanti buntu. Tambah pulak Popular bagi RM50 free baucer kalau habiskan BB1M, maka saya pun laju je habiskan.

Aku beli buku sebab baucer ni usaha kerajaan untuk pupuk minat membaca. So ini adalah satu amanah ok? Alamak, terpaksa tayang cadar lagi ye..


Dulu masa sekolah aku suka beli novel yang scholastic jual tu. Pengawas library akan edarkan kertas pastu kita pun isi borang nak beli buku mana satu.. aku rasa itulah takat level yang sesuai dengan minda aku. Novel yang jenis kanak-kanak, fantasi bagai kan.. Haritu aku cari jugak novel budak budak tapi sadly takde pun. Marilah kita try novel cinta english diatas ini sama ada acceptable or not.


Buku dah lama idamkan. Art of Deception dengan Deadly Mist.



Disebabkan aku tak baca novel cinta melayu, aku memang suka novel seram, hantu, mistik.



Haaa. Aku sebenarnya berangan nak beli novel cinta konon nak TRY. Tapi bila dalam kedai buku rasa blank gila tak tau nak beli yg mana. So aku ignore the publisher tak kiralah orang cakap best ke tak, aku try ambik kisah yang ada related dengan hidup aku sikit. Huahuahuaaaa.

Harga buku-buku ni Rm254 bersen sen. Pastu dapat free RM50 baucer from popular tapi tak guna lagi hiksss. Okbye everyonee.