Festival Belia Putrajaya 2015

Assalamualaikum,
Last week last minute tetibe Syina ajak pergi FBP2015, dah lah ajak last minute, pastu suruh cepat. Nasib baik ku baru balik dari kenduri dah separuh siap! haha


Mula-mula sampai dah tengok autoshow. Aku tak berminat dengan kereta, diorang berminat lah. Maybe aku kena ada kereta dulu kot baru berminat dengan kereta? haha. Tapi gempak ah speaker tu keboom keboom menari. Speaker jelah yang mampu acah-acah nak meletup tapi tak explode pun.


"Nana taknaklah aku nampak gemuk dalam ni" Lupa ke kita memang demok.


He used Paint Tool Sai and a graphic tablet. Meanwhile aku guna Paint Tool Sai untuk buat garis-garis je what is life.


Okay Sam, okay .

Okay bosannya kan. Sebenarnya aku lupa apa jadi pada hari itu. Yang aku ingat,  balik penat gila sampai tidur dalam kereta then shawl habis terlingkup! hahahaha. Bye!