July Story

Assalamualaikum and hi to everyone especially to those yang kadang-kadang hampa bila buka blog ni tak ada update baru (ada ke?). Nak dekat sebulan aku tak update, busy lah seriously. Okay let's start cito sikit. hehe. 

Raya tahun ni kira best gak lah en sebab first time raya dengan kawan-kawan sekolah, sebelum ni kalau diorang pegi raya aku tak ikut sebab takde transport. Tahun ni ada Shakirulabid yang sudi ikut beraya sekali sekaligus menjadi driver kepada saya hukhuk jangan salah faham, sebenarnya tahun ni juga diyana dah ada lesen, Abid takde pun takpe tapi aku ajak jugak tak kira! 

Rumah liyaaaaa.. punya lah mak liya halang pintu laluan nak ke dapur tak bagi kitorang basuh pinggan mangkuk. haha

Rumah Bae Ikang (as saved in my phone) Ni family candid. Excuse tudung paham paham jelah lepas solat tak jumpa mana satu spot asal pakai tudung hahahahahahaha. Time ni best gila tau lama dah tak gelak sampai nak nangis.

Sis is using bawal crepe, tutorial nantilah sis is not ready. huhuhu
Beraya pulak dengan abam-abam HOT (House Of Tutorial k) Walaupun ada yg mata terpejam dan sebagainya, aku tak kisah asalkan kitorang sesiswi ni nampak comel kat depan huhuhuhuhu. 


Sehari lepas tu. Tengah pokai pokai bebudak ni teringin nak makan Secret Recipe, layankan ajeee. Balik I muntah sebab I memang ada masalah tak boleh kenyang T__T

Lepas tu balik UiTM dan teruskan hidup tak ada life. Hahaha. Tak, sebenarnya balik UiTM je terus busy, lagi-lagi ada event besar yang bakal menjelma. Satu event Kompeni Bomba dan Penyelamat juga telah berlangsung pada minggu lepas. 

Eh boringnya, bye.