Challenge Rindu By Hafiz Zulkafly

Assalamualaikum


Hi everyone bapak lama tak update. Tah la, nak kata busy.. more to tak ada internet kot. Okay so harini nak update challenge ni. Tak pernah buat challenge. Actually someone dah buat challenge ni dekat aku and aku macam….ha ha ha hambar.

So bila aku buat, aku rasa cam confirm aku takkan dapat jawapan yang lawak. Sebab aku ni sejenis yang selalu cakap “rindu” bila aku rindu. Aku tak ego sangat. Hahahahaha so bende ni  macam usual untuk aku buat.

So thru this challenge korang akan tau senanya aku  ni cam hambar hambar je senanya lols sebab bila aku cakap rindu orang tak pelik, dorang akan balas balik hahaha or diorang akan hambarkan aku. Dah ah, hambar. Malas nak buat.

haja

Dia tak pelik, kitorang senanya pantang cuti je mesti tak sampai sehari kat group dah sibuk luah rindu tak habis-habis.

ikang

Bermula lah video call melalui wechat yang tak habis-habis. Tapi last-last ikang ditch aku, dia end call sebab seorang lelaki call dia. JAHAT TAK POMPUAN NI


aina aqilah segamat


Aina ni memang ego dia tak boleh nak cite, biar kan dia biar kan. Pantang aku cakap sikit je mesti cakap "Takut rindu aku kan?" Notes: sape perasan orang rindu dia, dia lah yang rindu orang tu :P 

aina aqilah shah alam


nad

ni memang nampak sangat tak rindu aku, ubah topik. 

shakirul neymar alexander the great

 tah lah takleh komen lebih-lebih.

limah

kitorang memang tak rapat sampai dia dah hidu prank prank sikit hm haha

bang nok

sayang bang nok, btw dia bagi voicenote dia sendawa -_- 


Rasanya tak sampai 10. Ada lagi yang aku cakap rindu tp tak sempat transfer. Aku dah buat, korang buatlah!  Okay through this entry korang tau aku ni jenis camne. hahaha okaylah byeeee