random


Harini aku telek sorang-sorang, aku tengok dorang kelakar masing-masing, aku yang tak cuba kenal dorang. Tak cuba rapatkan diri.

Harini aku tak ada motivasi nak mula belajar, aku rasa "kesuntukan masa" adalah motivasi terbaik. Untuk kesuntukan masa, aku kena tunggu esok paper. Baru semangat waja membara.

Harini aku rendahkan ego aku, walaupun aku marah, aku sedar aku sayang orang tu. Aku fikir, benda dah lama, kenapa aku pergi marah lagi. Menyesalnya Allah je yang tahu, Allah bagi jalan, kena pulak harini birthday orang tu.

Mood asyik nak main kertas je. Macam tak sedar tengah final sekarang ni, kadang-kadang aku buka htmledit.squarefree.com taip-taip coding sikit, pastu hilang motivation, aku tekan X, tak worth pun nak save coding simple out of boredom camtu.

Okay, study wana, study!