How to add Quick Edit button to your Classic Template

Assalamualaikum and hi!


Yang berbentuk pensil tulah Quick edit, kalau template designer benda tu memang dah ada dekat option Blog Post. Fungsi Quick edit ni memang sangat berguna untuk saya, sebab memang banyak benda nak kena edit lepas post terutamanya bila perasan ada typo, ataupun kesalahan code. Nama pun Quick - so tak payahlah saya pergi dekat post balik then edit blahblahblah. Btw, pensil tu boleh dilihat oleh blog owner sahaja

1. Paste codes bawah ni dekat atas <style type="text/css">
1. Paste these codes before/on the top of <style type="text/css">


2. Letak code ni, dekat atas/sebelum </Blogger>
2. Copy the codes below and paste it before </Blogger>


If you need help or want to ask me anything just leave your comment in this entry or send a message through cbox.

Labels: