Comment box Styling for Denim Template

 Assalamualaikum,


Haritu den buat yang simple template kan? Harini untuk denim pulak, tak berapa reti denim tapi akhirnya jadi jugak. Tapi lain sikit lah.  Ekceli taknak buat tuto denim tapi ramai jugak yang tanya so saya buatlah :) 

  1. Pergi ke Blogger Dashboard > Template > Edit HTML
  2. Cari code /* Footer
  3. Paste codes yang saya bagi ni dekat ATAS /* Footer tadi.



  4. Warna text, background semua pandai-pandai lah ubah eh ^-^
  5. Kalau dah siap, Preview . Save
Masa saya buat ni, saya pilih setting comment pop out window, so kalau yang lain tak jadi bagitau lah ye. 

Wasalam.

Labels: