Dah takde, baru nak hargai.

Assalamualaikum,


Apa yang dah takde? ASTRO !!! Okay so - hm hm astro terputus atas sebab-sebab yang tertentu. Abah dah try betulkan sendiri, tapi nampaknya tak menjadi. Tak tau la apa pakcik tu buat dekat wayar astro rumah aku T_T sampai bila nak tunggu T_T

Dah la aku memang follow up semua kdrama kat tv tu. Apa yang mampu hanya tengok balik record-record yang dah ditengok.

Barula nak terasa kehilangan... tak dapat tengok Slugterra pagi-pagi. huhu T_T