Kembar sehari.

Assalamualaikum,

Oh~~ nak cite apa harini ~~ ohhh~~ ok kenapa ai jadi macam ni lepas lama tak update ~~

Story ini bermula pada suatu malam apabila ....


Esoknya kitorang pakai baju sama pergi Plaza Alam Setral a.k.a my second home (-_-) masa jumpa dia, memang awkward sikit macam "woi malu ah kang orang pandang kita" dahla baju sama, shawl lebih kurang sama, nasib baik muka sorang jawa sorang kelantan. ha ha ha. ((ceteka aku kelantan ke jawa?)) 

Pastu kitorang pun bantai jelah jalan tanpa menghiraukan pandangan orang lain. Seriously.. sepanjang kitorang jalan kat PAS (Plaza Alam Sentral hokay) semua orang asyik nak tanya je kitorang ni kembar ke??? "Eh adik ni kembar ke?" "Kembar eh?" Kitorang berdua pulak duk tipu sunat "Haah kembar" Promoter pun ingat kitorang kembar, pelayan restoran pun duk tanya kitorang kembar ke? 

Like seriously la kan, kalau kitorang bebetul kembar macam mana? Tak ke macam hangin orang asyik tanya je "kembar ke?" 

Tapi sebenarnya, masa kitorang zaman darjah 4 dulu, kitorang sama-sama freehair (haa kau) . Rambut sama panjang, cuma dia punya rambut selak kiri aku punya rambut selak kanan. Sweet tak weols. Selalu jugak orang cakap kami serupa. Wellsssssss 

Kbye.