How are you?

Assalamualaikum,

First of all, I wanna say sorry tak dapat active blog and dah lama tak blogwalking sebab sekarang ni memang tak ada internet. Dulu boleh jugak main hotspot-hotspot tapi sejak maxis bergelora haritu, hotspot pun tak jalan. Online ni pun bila kebetulan boleh pulak connect uitm wifi. Tu update terus!haha. 


Second of all, bukan nak propa tapi memang busy gila gila gila gila gila sampai lupa muka adik sendiri can you imagine. Sampai "eh muka daus macam mana eh" dah takleh nak bayangkan. Dan dah lama sangat tak balik rumah, setiap kali nak balik ada je halangan. Memang homesick sangat. Ingat tak "Wana dan homesick tak dapat dipisahkan" Sebusy-busy aku pun, still dapat cari masa untuk keluar One Segamat Mall tengok wayang kekekeke. Dan alhamdulillah sekarang tak busy mana sebab semua event Kompeni Bomba dan Penyelamat dah habis. Tinggal satu event je lagi. Tak sabar nak habis then terus boleh fokus untuk final exam. 

Third of all, wuah banyak pulak. kesihatan is veeery bad. Ada ambik mc sebab kengkadang loya seharian. Kena inject ubat tahan muntah what so ever. Now lagi teruk bila tak boleh telan air liur. Nak bercakap pun susah sebenarnya. Tak sabar nak cuti sem nak buang semuanya! hahaha. 

Forth of all, saya ingin meminta maaf kepada Abang Hairil kerana telah salah faham walaupun dia telah bersusah payah dan jugak kepada kompeni Brassband sebab dah jatuhkan pinggan nasi 
. #ClumsyWanaIsVeryClumsy. Salah pinggan tu lah sape suruh dia pecah kat tangan aku T___T 

Hairil sorryyy ((emoticon whatapps tangan bersama tangan mengade tu)) 

byeeee.