Happy Birthday To Me.


Macam biasa lah kemuncak setiap kali birthday mesti pada pukul 12 malam tepat nak masuk tarikh birthday kita tu yedok? Tapi aku tidur zzzzzzzzzz selena-lenanya dekat bilik mak aku. Then this guy keeppp calling me lima ratus ribu juta kali. I was like okay fine fine aku bangun ye aku bangun ni kau nak hape. Dan dia suruh aku keluar rumah. Like what???? KAU JANGAN CAKAP KAU DEKAT DEPAN RUMAH AKU PADA PUKUL 12 BIRTHDAY AKU KAU INGAT SWEET? 

Yes, dia memang ada dekat depan rumah. Hahahaha. Aku keluar rumah kejap like seminit pun tak sampai kot, ambik hadiah je. Dah malam kans. So yeah brader ni bagi -


Sebuah kotak yang aca-aca buku. Dia tak bagi buka dulu. So aku kbye dia dan masuk dalam rumah. 



The sweetest part is inside this book. Tak dapat nak tunjuk sebab terlampau manis nanti korang jelesi. Yet dia masih cakap "simple sangat" after all the effort tangkap gambar wish dekat pantai, print, tampal dalam ni, and melukis gambar instagram, dengan wish penuh satu page. Simple kau kata? Ni dah effort seorang gadis kau tahu. Haish aku appreciate gila k thank you so much brader no one could be any sweeter than this. Tahu tak aku tersentuh kat sini. Ada value, ada value. Hiks. 

So dah biasa, setiap kali birthday, dekat rumah takkan jadi apa-apa. They won't even wish me okay. Okay cepat siapa benci life dia sekarang boleh fikir balik lima nam kali sebab aku watlek je even family tak wish birthday pun. Not even in whatapps T_T ((creying))

BUT - Thank you so much dekat semua orang yang wish. Yeah, every year jumlah orang yang wish bertambah bertambah dan bertambah. Tambah family baru kans <3 Alhamdulillah Bombarians tak dapat nak ancam aku dengan tepung sebab aku fab enough untuk dapat birthday pada cuti sem. Hakhakhak.

So aku decide nak keluar, duk rumah pun takdak apa. Aku ajak Aina like very last minute time Subuh tu baru aku ajak. So aku pun keluar lah sampai petang. The end.


Masih bawal, bila nak hispturrrrr ni Wana? Hakhak puhlis. Byee loveliesss <3