Result

Assalamualaikum,

Semua pelajar UiTM apa khabar pagi ni? Baik tak? Hakhak. Start dari semalam kitorang semua dah dapat result, dapat melalui email. Apa aku mampu cakap alhamdulillah sangat rezeki Allah. Aku dapat result, aku sungguh tak sangka gila sangat bangat (haa apa lagi perkataan penekanan yang boleh hahaha) sampai aku menangis. Menangis ko tahu? Last sem aku memang feeling-less bila dapat result sebab aku tak tau nilai pointer tinggi macam mana.

Sem ni memang susah, bagi aku susah sangat, susah enough untuk aku cakap dekat abah "Sorry abah sem ni memang tak boleh lah". Aku sangat benci semester 2 sampai aku buang semua bahan kertas semester 2, kalau bandingkan result test sem 2 dengan sem 1.. hambarnya. Sebab tu lah aku tak sangka, tak expect dapat lebih dari 3 pun. Aku tak letak harapan langsung. Aku tak suka bila orang cakap aku takpelah aku pandai semua blahblah .


Aku plan result ni, aku taknak bagitau mak abah dulu sebab aku dah hagak teruk . Haha. Tapi bila dah dapat result, I screamed and cried. Terkejut sebab yes, bagi aku semester 2 aku dah musnah sangat-sangat. Idk how to explain tapi semester 2 buat aku rasa macam loser gila. Dapat result yang melebihi expectation buat aku happy sangat-sangat, sampai rasa nak kejut mak abah terus. Haih tak tahu lah, nampak nya bila dapat sesuatu selepas susah lebih bermakna, kan?

Thank you sangat dekat lecturer, dekat groupmates assignment, dan semestinya parents yang banyak  bagi duit sepanjang sem ni hahahahahahaha. Tak tak, terima kasih atas segalanya mak abah. Walaupun mak suka balas whatapp akak pendek je, akak tahu tu memang style mak balas whatapp. kehkeh.


Tahniah korang yang dapat result :) Nah lanje lagu favourite !!