LIKE FINALLY!

Assalamualaikum,
Last update, 9 June, harini 9 July (update smalam) , sebulan tak update. Sodih bila naik sem je mesti tak dapat blogging gara-gara faktor internet dan masa yang tidak cukup. Eceh. Eh betul okay, aku masuk je semester ni, terus jarang contact dgn kawan-kawan. Jadi Najib kedua dah. Orang whatapps sikit je aku balas "Kejap eh ada kerja."  "kejap eh tengah meeting" gaiz pls understand me saya tak autakan semua fakta itu.

Disebalik sebulan yang busy, dapat jugak aku meletakkan pelbagai input kebahagiaan dan kesedihan dan kehabis-duitan. Setakat ni dah tiga event dah berjalan, alhamdulillah tinggal lagi dua atau tiga event. Satu event tu sangat besar okay hope everything went well :) Nah share gambar sikit apaa jadi sepanjang bulan ni.



Naik sem baru tak bawak kasut jalan langsung, pakai selipar. Hahaha kebetulan pulak buy 1 free 1 so... 

Hedgehog dekat rumah dah jadi mummy. 


Shooting untuk video. Tutup mata bukan sengaja. Dia pegi hadap matahari nangis aku .

Event berbuka puasa.

Kalau awak nampak saya macam besar, besar lagi cinta saya pada awak. HAHAHA 

Cakap share sikit, memang sikit pun aku share. Hahahaha adoi. Banyak perkara dah lalui sebenarnya walaupun dalam masa yang singkat. Hidup dekat university bosan kalau asyik amalkan rutin pergi kelas -> makan -> tido. Jadilah exco ke, komander ke, suksis ke, so that korang boleh belajar management huhuhuhuhuhu . 

Ramadhan ni jugak rasanya dah 4-5 kali aku pergi bazaar dekat dataran segamat tu. Haih memang seronok je aku rasa Ramadhan kali ni. Tapi tulah, orang still tanya aku "Wana sihat tak?" "Wana tidur tak malam tadi?" sebab muka aku selalu pucat je. Hello itu muka aku takleh buat apa-apa T_T Eyebag taknak hilang T_T 

Haha kbye