The Final Heat

Assalamualaikum,
Yeayyy Wana is currently in study week! Bermaksud no classes, takdak kokurikulum, takdak apa yang menganggu hidup kecuali final itu sendiri lah. Hahaha. Time ni kita kena sedarkan diri bahawa kita kena study! SEDAR WANA SEDARRRRRRRRRRR. Yang paling tak boleh go is sepanjang aku balik rumah cuti raya haji haritu aku bawak buku, tapi tak sentuh pun. Aku habiskan masa dengan tidur, makan, buat assignment novel (nak baca penulisan i sila pm k joke) , dan buat skin blog ni. Hahahaha. Okay kalau pointer jatuh kita salahkan blog ni tau.

Jadual final, gap okaylah banyak sikit daripada sem lepas, sem lepas punya gap killer kot! Nak makan pun tak sempat kehkeh tipu je. 


  Final kits untuk menaikkan semangat tiga manusia ini untuk terus belajar. hahaha. Nothing much, cuma secubit kasih sayang dan sesudu motivation.



Filter game strong! haha bye.