End of Semester 3

Assalamualaikum, yas I'm back. Lama gila kan tak update blog padahal cuti dah start lama. Sorry sangat sebab balik-balik je terus buat benda lain yang lebih penting seperti tidur, makan, dan tidur. Okay gurau, sebenarnya aku ada tasks sikit kena siapkan kat rumah and yeah dah 50% done! Tapi percayalah half of my cuti dihabiskan dengan scrolling Instagram....which is bad (saya menyesal).

Macam biasa every semester mesti nak update end of semester entry. Nah ni entry End of Semester 1 , End of Semester 2 (weh aku baru sedar aku takde buat semester 2 punya. perenggan ni tak valid -_-)

Apa yang boleh aku cakap pada semester ini ialah happy, happy dan happy. When I was in part 1, aku cakap dengan diri aku, jangan kesah pasal semua orang and just move on alone. Maknanya I just, yeah macam takde geng and just buat hal sendiri dengan roommate, dan hanya risaukan results dan study je. Aku tahu lah mak ayah aku hantar university untuk study je tapi part 2 is the worse sem kot asyik depressed, benci. I need some happy colours.

Oh! Baru teringat kenapa takdak entry End of Semester 2. Sebab aku benci benci benci benci semester 2. 

Onggilas (Orang gila in plural hahaha). Thank you sesangat korang, aku tak tau next sem macam mana since ada sesetengah tu yang nak tukar kelas kan, tapi lagi sweet kalau korang stay hinggg. Dorang ni kelakar gila, tak pernah tak semput gelak kalau dengan diorang. Tambah pulak aku jenis yang #mudahterhibur erghh. Azri tolong jangan lawak sangat boleh?

Bombarians. Trust me I've tried and I am still trying. I love you guys, and I miss our past good times. Jom kerja keras lagi untuk baiki diri kita and let's love each other more!

Kawad persembahan by Komander Kesatria UiTM Johor. I was too excited that I can't even stand still. Hahaha. Ya Allah, malam tu memang sangat puas hati sebab dapat perform lepas latihan yang kitorang buat sepanjang tempoh latihan Perkad 2015.

Sorry guys lupa offkan filter Oppo, annoyingnya. Kitorang balik dari event dan gelak gelak sebab menyesal gambar kitorang jadi seburuk ini. Hahahahahahahaha. Tiga orang terapat dalam komander, lagi sorang nisak. Thank you guys sebab ada dengan aku, caring bila aku sakit dan sentiasa support aku and sentiasa dengar bebel aku dan sentiasa tolong aku. Korang lah sebab untuk aku stay :)

Gunung Ledang dengan deme. Seperti yang anda ketahui aku actually fobia air terjun tapi aku berjaya berada didalam air terjun dengan tenang dan seronok walaupun ada lah sometimes tu rasa nak nangis sebab aku takut sikit (sampai takleh tidur lepas tu bayangkan air terjun atas kepala). Tapi dorang ni kelakar masuk air so bila abah tanya best ke tak aku macam "Ledang takdelah best mana tapi kawan akak semua kelakar so best lah." hahaha thank you korang for all the efforts <3

Jaja and Wewe. Thank you so much for this sem <3

Last but not least, Shakirul yang sentiaso ado sampai tak pernah tak ado.

Okay, selalunya entry panjang-panjang ni susah nak keep on sampai habis. Tengok! Aku dah takde motivation untuk teruskan. Hahahahah. Okay, bye everyone :)