Craving.

Assalamualaikum,

image source: Sam Foster@Flickr

Setelah berhari-hari, exactly 10 hari sebelum kawan aku balik daripada program universiti. Aku kirim dekat dia sour gummy strips ni sebab sebelum ni aku memang suka beli dekat One Segamat tu. Masa on the way nak balik kl dia cakap benda ni tak ada, dah habis.

Kecewa dia memang takleh nak cite sebab aku kalau dah craving nak jugak tak kira! hahahaha. Tapi aku cakap sokay nanti kita cari kat kl pulak. Dia cakap dia akan cari jugak untuk aku bila dia bangun pagi esoknya.

Satu hari dia ajak keluar makan, bukan makan dah rasanya, makan angin kut, angin aircond mall :B  Pastu masa dalam kereta aku mintak tisu. "Weh dalam kereta ni takde tisu ke woii" Macam tu lah kot bunyinya, aku mintak apa apa tak pernah sopan pun (lempang sikit). Dia cakap "cuba ambik tupperware bulat dekat belakang tu jap". Aku expect ada tisu lah dalam tu tapi bila angkat berat gila -_-

Pastu bila buka bekas tu, ada banyak gila sour gummy strips dalam tu. Macam heaven.

"Penat tau , 5 mall aku cari benda ni. Aku siap rasa lagi satu-satu nak cari yang sama dengan yang kau suka tu."

Haih cite bunga bunga lagi.

Update : Aku tak jumpa tisu

Labels: