Freebies Printables

Assalamualaikum and haii guys.

Dulu dah pernah post pasal Printable Calendar kan. Kali ni tuan punye belog nak bagi freebies printables buat yang minat journaling, craftling, planning, pape jelah.



Warna yang dipilih memang sangat random (for fun kan). Korang boleh print dekat atas kertas biasa ataupun kertas sticker (recommended!) and simply tampal je atas diary/planner/whatsoever. Jom kita jadi #TeamMainKertas sama-sama!


CLICK HERE TO DOWNLOAD PDF FILE


Tell me if you are using and tag me kalau post kat insta ke apa keee i'm excited to see your outcomes. Bye :)