New look.


Assalamualaikum, hi dah tukar rupa baru sempena umur 20 pada 7 Mei yang lepas. Ececeh, saja ja cari alasan, padahal saja-saja je nak tukar. I am seriously in love with this look ;_; Mesti ada sesetengah blogger yang baru berkunjung tak faham kenapa saya suka tukar design, tukar design adalah hobi sebenar saya. Buat benda ni bagi kepuasan, so saya akan teruskan buat. Tak kesah lah orang nak cakap lebihkan design daripada mengarang entry, saya minat sangat :)

Firstly thanks kepada Gold and Berry untuk gambar bunga cantik-cantik tu for free. Susah nak cari yang free, selalunya kena bayar. Thank you so much. In case kalau sape-sape nak jugak, saya ada jumpa satu lagi freebies -> The Smell of Roses. Tutorial automatic Read more daripada Kawaii Lady's Blog cuma diedit sikit. Share button bawah entry ni, saya guna tutorial daripada blog ini - The Blog Decorator. And lastly, tooltips, daripada Xu. Update: related post widget daripada Help Blogger

Thank you so much!

Labels: