Takut apakah ini?

Assalamualaikum,
Aku tak takut tinggi, tapi aku takut benda ni. Tak tau nak cakap apa, tapi kalau aku bayangkan waktu mandi memang aku tak jadi mandi. hahaha

Aku tak tau exactly apa yang aku takut. Tapi bila aku google, memang takut sangat, tak tau kenapa. Air jatuh, lumut, semua ni.

aku gigihkan diri juga google gambar ni :



mungkin aku takkan pandang blog aku sendiri dah lepas ni. Selagi gambar-gambar ni wujud.

Haritu Aina ada letak gambar macam ni dekat bilik dia. Dia tunjuk kat aku, sebab ada gambar polaroid kitorang dekat atas gambar tu. Serious rasa nak marah dia sebab takut. Hayooo Wana asal la kau takut ciptaan Allah yang cantik sangat ni ._.

Aku tak tau apa yang aku takutkan.. air??? selamba je aku berkayak. Mungkin terjunan air??? fobia apa ni???