Dah siap !

Assalamualaikum,


New look! Tapi makin tak matang. Mula-mula nak cari tema matang, memang dah cari melilau dah gambar galaxy la, gambar gunung la apa la, sekali jadi macam ni juga. Actually ni inspired by Cathy Doll Tofu Pudding Set (SILA GOOGLE). Tak pasal pasal kena saman nanti. Tapi semua 100% aku lukis sendiri pakai paint tool sai. Hiksss. Mengade je. Tema kanak-kanak .. maafla kalau ada yang tak suka or rasa serabut rimas geliman. Taste ai memang gini.

Gambar atas tu camera 360 tau !!! Dah bagi amaran awal-awal ni. Aku suka je guna camera ni tanpa kisah mengisahkan cemuhan masyarakat yang flawless tu. Hahahaha. Actually tak siap lagi tapi rasanya tak sempat dah. Maybe akan siapkan harini juga sebab esok takleh guna dah (laptop pinjam abah lol) Edit: Lupa esok hari Ahad, bolehla guna yeay. hahahaha

p/s: Actually aku buat warna kuning lembut T_T takut kuning lembut kat lappy ni je. Risau kat laptop orang lain jadi kuning silau mata tu. hahaha

Bai ._.